Deschidem usi proaspetilor absolventi

/Local/RO/Student.jpg

Daca esti proaspat absolvent, programele noastre sunt o rampa de lansare catre o cariera viitoare la ASSA ABLOY. De asemenea, reprezinta o cale catre noi informatii.

Programele pe care le oferim va dau posibilitatea sa va imbunatatiti abilitatile si sa capatati experienta in mediul de lucru. De asemenea, va ofera posibilitatea de a obtine o noua pozitie in Grupul ASSA ABLOY, din lumea intreaga.

Incepe construirea relatiilor

In programele noastre pentru stagiari primesti acces la experti din zone diferite, factori de decizie, colegi experimentati - toate contactele necesare pentru zona in care decizi sa lucrezi.

Experienta practica

Programele noastre pentru invatacei va dau sansa de a castiga experienta practica intr-un mediu de lucru, conducand la o cariera implinita in ASSA ABLOY Romania.

Programe pentru stagiari ASSA ABLOY EMEA 

ASSA ABLOY Romania este parte a diviziei ASSA ABLOY EMEA. Intr-un program de 18 luni stagiarilor li se da oportunitatea sa petreaca 3 luni intr-o alta locatie EMEA. In fiecare an, pentru acest program, sunt selectati aproximativ 10 absolventi, din toata Europa. Programul include prezentarea conducerii EMEA si dezvoltarea abilitatilor pentru viitoarea cariera.

Detalii despre program gasiti la http://www.assaabloy.com/en/com/career/for-students/

Aplica acum: dati click aici pentru a intra in legatura cu noi.