PROTEC2 CLIQ ™. Asigurați-vă locația. Optimizați eficiența.

PROTEC2 CLIQ ™ este un sistem de blocare și control acces dublu securizat. Singur, vă asigură operațiunile și le face mai eficiente, dar conectându-l la o soluție mobilă, puteți obține și mai multe avantaje.

Beneficii

Sigur și în siguranță

Datorită integrării fără întreruperi a tehnologiei mecanice și electronice de înaltă securitate, ABLOY PROTEC2 CLIQ este dublu securizat.

Eficient la costuri și fără fire

ABLOY PROTEC2 CLIQ înseamnă costuri mai scăzute pentru un ciclu de viață al produsului. Elementele de blocare pre-programate și fără fir reduc costurile de instalare. Adăugarea de noi locații și încuietori în sistem sau actualizarea unui sistem existent este ușoară, rapidă și eficientă din punct de vedere al costurilor.

Controlat de la distanță și adaptabil

Folosit din browser, ABLOY CLIQ Web Manager vă permite să modificați drepturile de acces la încuietori oricând și oriunde vă aflați - un beneficiu major, mai ales într-un sistem geografic extins. Actualizarea drepturilor de acces nu este legată de timp și loc - managerul și utilizatorul nu trebuie să se afle în aceeași locație fizică.

Ușor de folosit și flexibil 

Sistemul este ușor de utilizat din punctul de vedere al unui singur utilizator. Cheile programabile pe site vă permit accesul oriunde este necesar - o cheie, mai multe locații.
Administratorii de sistem îi apreciază flexibilitatea. Dacă se pierde o cheie, scoaterea din sistem și crearea uneia noi este rapidă și ușoară.

Bazat pe timp și automat

Sunt ușor de schimbat drepturile de acces, ele se bazează pe timp și calendar - aceasta permite întâlnirea nevoilor de acces ale diferitelor grupuri de utilizatori. De exemplu, unui furnizor de servicii i se poate acorda automat accesul la o încuietoare sau la o serie de încuietori numai la o oră (e) prestabilită și o dată (e).

Criptat și convenabil

Orice transfer de date și drepturi de acces și de audit este criptat. Sistemul poate fi găzduit în siguranță de Abloy sau instalat și găzduit pe propriul dvs. server intern.

Măsurabil și flexibil

Prin adăugarea încuietorilor mecanice ABLOY PROTEC2 în sistem, ABLOY PROTEC2 CLIQ poate fi adaptat pentru a oferi o soluție exactă companiei sau organizației dvs. ABLOY PROTEC2 CLIQ poate fi integrat cu celelalte soluții prin intermediul interfeței Web Services.

Contact

Ești interesat de această soluție?  

Contactează-ne! 

Departamentul PEU

Tel: +40 (0)21 316 01 21 ; 
E-mail: aar.peu@assaabloy.com