SMARTair™ este soluția perfectă pentru clădirea dumneavoastră!

Datorită tehnologiei SMART a sistemului și lipsei firelor el poate fi ușor montat în orice clădire. SMARTair™ vă satisface toate nevoile dumneavoastră de securitate creând în același timp un mediu agreabil.

Referințe:

Spital 12 October, Madrid (Spania)
A-hus, Oslo (Norvegia)

Sănătate

Pentru centrele medicale, clinicile de psihiatrie și casele de bătrâni, SMARTair™ asigură zone restricționate unde medicamentele, persoanele și  datele sensibile sunt stocate protejând în același timp pacienți vulnerabili și angajați. Aceste locații necesită acces sigur 24/7. Mai mult, sistemul poate avea înveliș antibacterian. 

Referințe:

Universitatea din Commillas, Madrid (Spania)
BTH Uni (Suedia)

Educație

SMARTair™ asigură școli, licee, universități, grădinițe, academii, și cămine studențești împotriva vandalizarilor și a furturilor. 

Referințe:

Belgian FitFactor (Belgia)
Stadion fotbal RCD (Spania)

Arene sportive

SMARTair™este soluția perfectă de control acces pentru stadioane, săli de gimnastică, centre spa, bazine înot ce adesea au numeroase zone de service și puncte de intrare. SMARTair™ oferă de asemenea, încuietori pentru vestiare. 

Referințe:

Denmark Griskov (Danemarca) 

Clădiri publice

SMARTair™ oferă acces sigur pentru birouri guvernamentale, muzee, primării, săli publice, centre culturale, teatre și stații cale ferată cu trafic intens. 

Referințe:

Centrul de cercetare din Madrid INTA (Spania)

Comercial

SMARTair™ oferă o soluție de securitate sofisticată dar flexibilă pentru protejarea interioarelor birourilor, fabricilor, magazinelor, centrelor comerciale și farmaciilor. Datele și produsele importante pentru companii vor fi protejate împotriva accesului neautorizat. 

Referințe:

Căminul studențesc Rialto Court, Durham (Marea Britanie)

Sectorul rezidențial

Pentru birourile administrației blocurilor, căminele studențești, case sociale, case de oaspeți și case de vacanță SMARTair™ rezolvă problema copierii sau înlocuirii încuietorilor sau cheilor tradiționale.