SMARTair™ este solutia perfecta pentru cladirea dumneavoastra!

Datorita tehnologiei smart a sistemului si lipsei firelor el poate fi usor montat in orice cladire. SMARTair™ va satisface toate nevoile dumneavoastra de securitate creand in acelasi timp un mediu agreabil.

Referinte:

Spital 12 October, Madrid (Spania)
A-hus, Oslo (Norvegia)

Sanatate

Pentru centre medicale, clinici de psihiatrie si case de batrani, SMARTair™ asigura zone restrictionate unde medicamentele, persoanele si  datele sensibile sunt stocate protejand in acelasi timp pacienti vulnerabili si angajati. Aceste locatii necesita acces sigur 24/7. Mai mult, sistemul poate avea invelis antibacterian.

Referinte:

Universitatea din Commillas, Madrid (Spania)
BTH Uni (Suedia)

Educatie

SMARTair™ asigura scoli, collegii, universitati, gradinite, academii, si camine studentesti impotriva vandalizarilor si a furturilor.

Referinte:

Belgian FitFactor (Belgia)
Stadion fotbal RCD (Spania)

Arene sportive

SMARTair™este solutia perfecta de control acces pentru stadioane, sali de gimnastica, centre spa, bazine inot ce adesea au numeroase zone de service si puncte de intrare. SMARTair™ ofera de asemenea, incuietori pentru vestiare.

Referinte:

Denmark Griskov (Danemarca) 

Cladiri publice

SMARTair™ ofera acces sigur pentru birouri guvernamentale, muzee, primarii, sali publice, centre culturale, teatre si statii cale ferata cu trafic intens.

Referinte:

Centrul de cercetare din Madrid INTA (Spania)

Comercial

SMARTair™ ofera o solutie de securitate sofisticata dar flexibila pentru protejarea interioarelor birourilor, fabricilor, magazinelor, centrelor comerciale si farmaciilor. Datele si produsele importante pentru companii vor fi protejate impotriva accesului neautorizat.

Referinte:

Caminul studentesc Rialto Court, Durham (Marea Britanie)

Sectorul residential

Pentru birourile administratiei blocurilor, caminele studentesti, case sociale, case de oaspeti si case de vacanta SMARTair™ rezolva problema copierii sau inlocuirii incuietorilor sau cheilor traditionale.