Mărci în portofoliu

Forţa ASSA ABLOY constă în portofoliul de mărci, portofoliu care include unele din cele mai cunoscute şi mai de încredere nume din industria sistemelor de închidere. Mărcile noastre îşi completează punctele tari reciproc premiţându-ne să oferim soluţii potrivite tuturor clienţilor noştri. Pentru mai multe informaţii despre mărcile pe care le avem în portofoliu accesaţi coloana din partea stângă a ecranului.

Abloy este unul dintre cei mai importanti producatori de încuietori, sisteme și elemente arhitecturale și lider mondial dezvoltator de produse în domeniul tehnologiei încuietorilor electromecanice de blocare.

Infiintata in anul 1936 ca o inginerie de precizie și atelier de inginerie electrica, a dezvoltat printr-o politică de produs coerent pentru a deveni lider de piață la nivel mondial în domeniul tehnologiei electromecanice dispozitiv de blocare. greve electrice de uși, șuruburi electrice, încuietori de securitate, sisteme de control al accesului, magneți electro holding, tehnologie traseu de salvare, leagăn de acționare pentru uși, sisteme automate descărcătorului și elementele de comandă se numără printre produsele pe care effeff, cu sediul în Albstadt, Germania, exporturile din întreaga lume.

FAB este un bine-cunoscut si respectat de brand ceh cu aproape 100 de ani de traditie.

HID Global este un producător de frunte în industria de control al accesului, care deservesc clienții din întreaga lume cu tehnologii de proximitate și fără contact smart card; stație centrală gestionate controlere de acces; sigure și soluții de carduri personalizate; Soluții de identitate și software fotografie carte de gestionare digitală; soluții de emitere a cardului sigure; și RFID cilindrii electromecanice.

MERCOR, bine-cunoscut producător și furnizor de sistem complex de securitate a incendiilor este prezentă pe piețele europene cu: incendiu-evaluat și uși evaluat de foc, non-ecrane fixe, porți și perdele de foc glisante din Polonia

Mul-T-Lock® detine sute de patente internaționale pentru produsele sale inovatoare, care oferă siguranță, securitate și confort. lui T-Mul-Lock® vinde vast arsenal de soluții teren dovedit, de înaltă securitate prin unitățile sale de vânzare la nivel mondial și prin intermediul unei rețele de distribuție în 70 de țări. Peste 100 de milioane de utilizatori sunt sprijinite prin auspiciile 20.000 de centre de servicii din întreaga lume.

TESA este cel mai important producător spaniol și furnizor de soluții și tehnologii de control al accesului pentru piețele rezidențiale și instituționale de blocare. Tesa și o gamă largă și completă de produse, inclusiv dispozitive de ieșire de panică, cilindri, încuietori de securitate, butoane și mânere, închizători uși, soluții de control al accesului cu cilindri electronice, soluții electromecanice și electromagnetice și uși blindate.

Yale oferă soluţii pentru probleme de zi cu zi, produsele sale fiind destinate utilizatorilor finali. Pe lângă o mare varietate de încuietori, lacăte pentru biciclete şi seifuri, Yale a adus pe piaţă şi produse de ancorare şi cabluri rezistente, care au fost create pentru a proteja obiectele valoroase, dinăuntrul sau din jurul locuinţelor dumneavoastră, împotriva furturilor. Pentru fiecare tip de aplicaţie este furnizată o gamă largă de soluţii.