Asigurarea securității și monitorizarea accesului în mediile corporatiste

Protecția informațiilor comerciale sensibile este de maximă importanță. Din acest motiv, clădirile de birouri și mediile corporatiste necesită un nivel ridicat de securitate.

Soluțiile de securitate în birou, incluzând uși de securitate, precum și controlul accesului fizic și logic trebuie să fie flexibile; au nevoie să se ocupe de un flux de oameni cu diferite permisiuni de acces de-a lungul zilei, cât și să permită ieșirea în condiții de siguranță în caz de urgență.

Marile corporații pot necesita un sistem global de control al accesului pentru toate perimetrele, acestea putând fi gestionate de la distanță.

Există, de asemenea, solicitari pentru confort si ușurință în utilizare pentru angajații care își petrec zilele la birou - sistemele de control acces fac acest lucru posibil.

Principalele domenii în care ASSA ABLOY pot oferi o soluție integrată:

Principalele intrări: Sisteme automate glisante, rotative sau batante uși care pot absorbi niveluri ridicate de trafic combinat cu sistemele de control al accesului electronice care permit monitorizarea de la distanță dintr-o locație centrală pentru a se asigura că personalul autorizat se acordă intrarea și că accesul vizitatorilor este controlat, în orice moment.
Camere de birou: uși de securitate și hardware, combinate cu soluții de control al accesului, folosind cartele inteligente asigură siguranța informațiilor și a obiectelor de valoare, atunci când nesupravegheat.
Conference rooms: access control solutions using smart cards and readers integrated with security doors fitted with electromechanical locks prevent unauthorized personnel to gain access to the room during important meetings and conferences.
Asset tracking: intelligent key cabinets and lockers easily integrated into wider access control solutions deliver additional protection through real-time audit-trails, tagging, and traceability of the facility’s most important assets.
Emergency exits: rapid exit solutions combining ease of egress security, including fit-for-purpose fire doors and panic exit systems that protect both people and property during emergencies and prevent intrusion from the outside at all times.