Soluții integrate de deschidere a ușilor în facilități publice pentru timpul liber

O soluție de securitate pentru o facilitate publică ar trebui să sporească experiența vizitatorilor să asigure o funcționare sigură și convenabilă în timp ce.

Facilitățile publice trebuie să fie deschise publicului și în acelasi timp să fie bine protejate împotriva intrușilor, furtului, vandalismului și incendiilor. Produsele pot avea nevoie, de asemenea, să se potrivească cu arhitectura istorică sau cu structuri moderne de sticlă.

Centrele sportive, sălile de concerte și muzeele sunt câteva dintre facilitățile publice care necesită soluții de evacuare în caz de urgență, echipate cu dispozitive de ieșire în situații de panică și butoane de eliberare imediată pentru a garanta siguranța vizitatorilor. Ele pot beneficia, în același timp, de soluții de control acces și restricționarea intrării, în zone cu acces limitat.

Principalele domenii în care ASSA ABLOY pot oferi o soluție integrată:

Perimetru de securitate și motive: Sisteme de control acces permit monitorizarea de la distanță a instalațiilor dintr-o locație centrală și să se asigure că toate accesul vizitatorilor este controlat.
Principalele intrări: Sisteme automate glisante, rotative sau batante uși care pot absorbi niveluri ridicate de trafic combinat cu sistemele de control al accesului electronice care permit monitorizarea de la distanță dintr-o locație centrală și jurnal în detaliile vizitatorilor care au intrat în instalația.
Public areas: physical and logical access control solutions can be used and tailored to allow or limit access to areas such as restrooms, cafeterias and auditoriums at set times of day.
Locker rooms and VIP areas: remotely managed access control solutions combined with security systems including CCTV ensure that the right people are granted entry at the right time and kept out at all other times.
Ieșiri de urgență: soluții rapide de ieșire care combină ușurința de securitate egress, inclusiv în formă scopului urmărit și a ușilor de incendiu sisteme de ieșire de panică, care protejează atât persoanelor și a bunurilor în timpul situațiilor de urgență și pentru a preveni intruziunilor din exterior, în orice moment.