Solutii de securitate și control al accesului în fabrici

Sectorul industrial și utilități se confruntă cu numeroase provocări de securitate, cum ar fi condițiile meteorologice extreme, protecția cercetării și a zonelor sensibile din punct de dezvoltare sau de producție și mai multe intrări și niveluri de drepturi de acces.

Cerințele de securitate pot varia în funcție de tipul de activitate, cum ar fi cercetarea și dezvoltarea, depozitarea combustibililor sau a energiei precum și de dimensiunea și locația funcțiunii. Sisteme de închidere, controlul accesului și soluțiile privind siguranța vieții trebuie să furnizeze flexibilitate, un nivel ridicat de securitate și să fie suficient de robuste pentru a rezista condițiilor meteorologice extreme.

Sistemele de control acces electronice și sisteme Master Key garantează intrarea ușoară pentru persoana potrivita la momentul oportun în timp ce securitatea este asigurată prin ieșiri de urgență, sisteme de închidere mecanice și dispozitive lock-out de siguranță.

Principalele domenii în care ASSA ABLOY pot oferi o soluție integrată:

Perimetru de securitate și motive: Sisteme de control acces permit monitorizarea de la distanță a instalațiilor dintr-o locație centrală și să se asigure că toate accesul vizitatorilor este controlat.
Sensibile din punct de R & D, de fabricație și zonele de depozitare: de înaltă securitate și uși de protecție la foc și de sablare personalizate asigura siguranța oamenilor și a echipamentului în cazul unei explozii sau a unui incendiu. Usi de inalta securitate integrate cu sistemele de control al accesului sunt de asemenea importante în restricționarea accesului la zonele din afara limitelor.
Facilități în aer liber: Sisteme de inchidere electromecanice, încuietori mecanice și lacătele proiectate să funcționeze în condiții meteorologice extreme oferi protecția facilități în aer liber.
Blocare securitatea mașinilor: lacăte lockout siguranță asigură mașini și vehicule care nu sunt exploatate în timpul operațiunilor de întreținere, evitarea accidentelor.
Ieșiri de urgență: soluții rapide de ieșire care combină ușurința de securitate egress, inclusiv în formă scopului urmărit și a ușilor de incendiu sisteme de ieșire de panică, care protejează atât persoanelor și a bunurilor în timpul situațiilor de urgență și pentru a preveni intruziunilor din exterior, în orice moment.