Încuietori și sisteme de securitate pentru locuințe

Broaștele si sistemele de securitate pentru locuințele individuale și complexele de apartamente trebuie să ofere protecție împotriva efracției și furtului, fiind în același timp fiabile și ușor de utilizat.

De la uși de securitate pentru intrare folosind încuietori și cilindri tradiționali, mecanici, până la încuietori digitale pentruuși, de ultimă oră și cilindri motorizați, soluțiile de securitate pentru aplicațiile rezidențiale ar trebui să fie adaptate la nevoile individuale de siguranță, securitate și confort. Acestea pot include, de asemenea, CCTV și sisteme de alarmă.

Principalele domenii în care ASSA ABLOY pot oferi o soluție integrată:

Usi de intrare: soluții de blocare electromecanice și încuietori pentru uși digitale oferă securitate pentru intrarea în case particulare. Pentru complexe de apartamente, soluții de control al accesului folosind cartele inteligente spori securitatea împotriva intrușilor permițând în același timp intrarea personalului de întreținere în momentul programării.
Usi de garaj: garaje pot fi asigurate cu ajutorul încuietori și alarme, care sunt ușor de montat și ușor de utilizat mecanice sau electromecanice. Pentru complexe de apartamente, sisteme de control al accesului folosind cititoare și etichetele permit rezidenților și să păstreze în intruși afară.
Sisteme de alarma: cu fir si alarme wireless pot fi montate la uși și ferestre pentru a asigura securitatea completă la case particulare.
Sisteme de alarma: cu fir si alarme wireless pot fi montate la uși și ferestre pentru a asigura securitatea completă la case particulare.
Alte domenii: lacăte asigura o securitate suplimentară în toată casa, din dulap instrument de garaj magazie de grădină, ține copiii departe de zonele periculoase și de a proteja bunurile și proprietatea de furt.