Toate-în-unul - soluții de deschidere uși pentru spațiile comerciale

Soluțiile de securitate pentru spațiile comerciale cu amănuntul ar trebui să contribuie la sporirea confortului clientului.

Clientul este în centrul atenției magazinelor și centrelor comerciale. Un serviciu bun înseamnă disponibilitate mare și acces facil, evitând în același timp furtul și intrușii.

Soluțiile de uși și sistemele de evacuare trebuie să fie suficient de robuste pentru a gestiona traficul pietonal intens și bunurile în mișcare rapidă în orice moment, în timp ce soluțiile de control acces permit monitorizarea și limitarea accesului la zonele tehnice și de serviciu ale clădirilor.

Principalele domenii în care ASSA ABLOY pot oferi o soluție integrată:

Principalele intrări: Sisteme automate glisante, rotative sau se deschid larg ușile care fac magazin intrările atrăgătoare și primitoare, pot absorbi niveluri ridicate de trafic și de a asigura un acces facil la toți clienții.
Zona personal : încuietori domenii de personal mecanice în zone ale angajaților reduc amenințările la adresa personalului prin menținerea persoanelor neautorizate și în soluții de control al accesului se asigura că toți angajații, inclusiv temps, li se acordă acces prin soluții de identificare sigure administrate de la distanță.
Cheiurile de încărcare și depozitare: Controlarea accesului și soluții de identitate sigure asigură că personalul autorizat să aibă acces la zonele restricționate care conțin mărfuri sau produse și să permită păstrarea unui registru auditat de acces inventar. Ele pot, de asemenea, permite livrările să fie primite după ore, prin atribuirea de acces la furnizor o poartă încuiată, care poate fi deschis pentru a livra bunuri, în timp ce restricționează accesul la restul instalației.