Soluții de securitate pentru nodurile de transport public

Volumele mari de pasageri care tranzitează centrele de transport public, indiferent dacă acestea sunt aeroporturi sau stații de tren și de metrou, necesită un sistem complex de gestiune al accesului prin natura lor sensibila si de risc ridicat.

Funcționarea și controlul accesului necesită soluții inteligente, discrete și eficiente de securitate și managementul clădirilor.

Sistemele de control acces cu chei master, realizate din cilindri de înaltă securitate și încuietori mecanice sau electromecanice asigură securitate la nivel ridicat și acces selectiv, păstrând zonele de servicii sigure. Evacuarea de urgență instalată în toată clădirea permite, prin traseele sale, ieșirea în condiții de siguranță a unui număr mare de oameni în caz de urgență.

Principalele domenii în care ASSA ABLOY pot oferi o soluție integrată:

Intrari principale: sisteme de acces automat eficiente capabile să absoarbă un nivel ridicat de trafic pietonal asigurând în același timp de intrare și de ieșire în condiții de siguranță printr-o combinație de sisteme usi automate si rotitor.
Zone de înaltă securitate: soluții de securitate robuste care controlează accesul la zonele cu acces reglementat prin ușa de încredere și inteligente, de blocare și sisteme de control al accesului.
Facilitati utilitare: sisteme de cheie de master și de management, precum și de control al accesului electromecanic oferă și personalizate acces flexibil la nodurile de transport pentru diverse baze ale angajaților, asigurând în același timp stocarea securizată a activelor.
Zone industriale și de andocare: specialist de înaltă viteză, uși secționale verticale, pliante și regie, precum și sisteme de andocare, sunt folosite pentru a satisface nevoile de securitate și a funcționalității zonelor industriale și de andocare în cadrul nodurilor de transport.
Ieșiri de urgență: soluții rapide de ieșire care combină ușurința de securitate egress, inclusiv în formă scopului urmărit și a ușilor de incendiu sisteme de ieșire de panică, care protejează atât persoanelor și a bunurilor în timpul situațiilor de urgență și pentru a preveni intruziunilor din exterior, în orice moment.